2019-12-11 13:10:24• hírek • Szatmár.ro

77 éves biciklist gázolt el a 71 éves autóvezető

Közlekedési balesethez riasztották a rendőröket szerda délelőtt Szatmárnémetiben. A Shopping City bejáratához közeli gyalogátkelőn gázolt el egy 71 éves nő egy 77 éves kerékpáros férfit.

A helyszínre érkező rohammentősök a sérült férfit a sürgősségire szállították.
A rendőrség kivizsgálja az ügyet, amennyiben az áldozat többnapos kórházi ellátásra szorul, a vétkes ellen büntetőeljárás indulhat gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával.
 

Az rossz látási viszonyoknak köszönhetően az utóbbi hetekben megnőtt a a közlekedési balesetek száma a városban, úgy kerékpárosok, mint gyalogosok is áldozatul estek a figyelmetlen autóvezetői magatartásnak. 

Ugyanakkor sajnos a fényszórók használata is sok esetben luxusnak számít az autóvezetők körében, sokan arra hivatkoznak, hogy nem minden esetben kötelező, illetve hogy ők nagyon jól látnak nélküle is. Viszont ajánlatos figyelembe venni: egy világító fényszórókkal közlekedő gépjármű mindenki számára könnyebben észlelhető, főként a borús, télies időben.
 

Egymás biztonsága érdekében ne legyünk lusták autóba szálláskor felkapcsolni a rövidfényt, függetlenül attól, hogy milyen napszakban közlekedünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: